Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
51 Postów

(Paula3108)
Nowicjusz
Mlodziezy.... Fajne ,ale dzieki za wszystko jakos dam radę Pozdrowinka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Paula3108 napisał:
Mlodziezy.... Fajne ,ale dzieki za wszystko jakos dam radę Pozdrowinka
NO CO ...???
Przecież nie masz jeszcze 50 LAT ... to jesteś Młodzież ... !!! .
---
Ponadto pamiętaj o Jednym ...!
Kobieta Która jeszcze coś CHCE więcej niż MA , to zawsze jest MŁODA ... !!! .
---
A tak na poważnie , Ja w ogóle nie Kpiłem Sobie z Ciebie , Wszystko co pisałem Wyżej brałem na serio .
---
Co MASZ do stracenia ...?
Daj ogłoszenie , że szukasz producenta własnej stronki , na której mogła byś prowadzić działalność na okolicę przy sprzątaniu .
Zrób przetarg i wsio ... Każdy przedstawi swój projekt i warunki realizacji oraz zapłatę ... tylko legalną , na konto bankowe ...
---
BAW SIĘ tym Projektem , a nie obgryzaj paznokcie , szkoda a Tipsy kosztują .
Pozdrawiam
Gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Paula3108)
Nowicjusz
Ok zrobie tak jak mowisz tzn postaram sie isc w tym kierunku i takze powaznie do tego podchodze. To fakt ze 50tki nie mam ale tipsow nie znosze a tym bardziej obgryzac paznokcie- to nie higieniczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Stronę mozna samemu zrobić np. W vistaprint, rocznie około 250 koron to kosztuje. Mozna zamówić wizytówki i inne gadżety, z tym ze gadżety wychodzą drogo. Ulotki reklamujace mozna zrobić samemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Paula3108 napisał:
tipsow nie znosze a tym bardziej obgryzac paznokcie- to nie higienicznemoże i niehigieniczne
ale nie ma obaw, że łechtaczkę się rozdrapie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
Stronę mozna samemu zrobić np. W vistaprint, rocznie około 250 koron to kosztuje. Mozna zamówić wizytówki i inne gadżety, z tym ze gadżety wychodzą drogo.

Bardzo mnie to zainteresowało. Ich stronka bardzo zachęcająca i już stworzyłam sobie wizytówki i zabierałam się za tworzenie stronki gdy mnie coś tknęło i zaczęłam googlować..
Opinie o nich w dużej większośći są negatywne..na ich stronce nie spodobała mi się subskrypcja i że to oni sobie sami z mojej karty będą pobierać opłaty..Już taki ze mnie człek, że czytam wszystko..małe druczki i skróty do regulaminów itp.
A szkoda..bo stronka mi potrzebna Trzeba będzie dużo zapłacić i oddać sprawę w ręce fachowców..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
buniusia79 napisał:
Hilton napisał:
Stronę mozna samemu zrobić np. W vistaprint, rocznie około 250 koron to kosztuje. Mozna zamówić wizytówki i inne gadżety, z tym ze gadżety wychodzą drogo.

Bardzo mnie to zainteresowało. Ich stronka bardzo zachęcająca i już stworzyłam sobie wizytówki i zabierałam się za tworzenie stronki gdy mnie coś tknęło i zaczęłam googlować..
Opinie o nich w dużej większośći są negatywne..na ich stronce nie spodobała mi się subskrypcja i że to oni sobie sami z mojej karty będą pobierać opłaty..Już taki ze mnie człek, że czytam wszystko..małe druczki i skróty do regulaminów itp.
A szkoda..bo stronka mi potrzebna Trzeba będzie dużo zapłacić i oddać sprawę w ręce fachowców..

Jak sie ma problemy z myśleniem, to trzeba dużo płacić, to prawda. Ale wystarczy pomyśleć ze jestem w Norwegii, więc Hilton mówi o vistaprint Norge
Żadnej subskrypcji z Twojej karty nie pobierają. Raz na rok dostajesz giro do zapłaty i tyle.
Skąd cinprzyszlo do głowy żeby korzystać z polskiej wersji?
Sama korzystalam z tej strony i nigdy nie płaciliśmy nic ponad roczna opłatami nikt mi nie zabierał żadnych dodatkowych pieniędzy z karty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Ależ ja byłam na norweskiej nie polskiej stronie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Gabriel Bąk
(Gab)
Wiking
buniusia79-Julia Tymoszenko ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
buniusia79 napisał:
Ależ ja byłam na norweskiej nie polskiej stronie..

Zwracam honor.
Miałam u nich stronie firmową dwa lata , zamówiłam wizytówki oraz inne rzeczy i zawsze dostawałam towar z giro do zapłaty. Nigdy nie zostałam oszukana, nikt nie pobierał opłat z mojej karty.
Aktualnie nie korzystam już zniechęca usług, bo nie potrzebuje.
Zrobisz jak zechcesz.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok